12 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου - Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς





ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – Ν. ΕΒΡΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αθήνα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017


Στη γενέθλια πόλη του Σουφλίου βρέθηκε κατά την χθεσινή ημέρα ο Βουλευτής Δημήτρης Ρίζος για να συμμετάσχει στον καθιερωμένο αγιασμό του Γυμνασίου & Λυκείου της πόλης για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2017-2018.

Ο κ. Ρίζος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε εγκάρδιο κλίμα με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στους όποιους ευχήθηκε το καλύτερο για την νέα σχολική περίοδο. Τόνισε τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει το Υπουργείο Παιδείας για να είναι όλα στη θέση τους και να μην λείπει τίποτε από μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό. Επισήμανε τέλος, πως μένουν ακόμη πολλά να γίνουν στον χώρο της εκπαίδευσης στην χώρα μας, ώστε να μπορούμε όλοι αύριο-μεθαύριο με περηφάνια να λέμε ότι η δημόσια εκπαίδευση βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο. Πάντως, οι πρώτες γερές βάσεις έχουν αρχίσει να μπαίνουν και οι προσπάθειες και το έργο που καταβάλουν καθημερινά, δάσκαλοι και καθηγητές, καθηγήτριες και δασκάλες, σε όλα τα σχολεία της χώρας, αναγνωρίζεται πια νομίζω από όλους.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής κατευθύνθηκε στην  Αλεξανδρούπολη, όπου για ακόμη μία χρονιά είχε την χαρά και την τιμή να παραβρεθεί στον αγιασμό του Μουσικού Γυμνασίου της πόλης.

Ο Βουλευτής θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους συλλόγους διδασκόντων και τους διευθυντές των εν λόγω ιδρυμάτων για την πρόσκληση που του απεύθυναν και παράλληλα να ευχηθεί υγεία και πρόοδο σε όλους και όλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου