28 Ιουλίου 2016

Αλεξανδρούπολη: Την νοσηλευτική κάλυψη των εργαζομένων του αγωγού TAP αναλαμβάνει το ΓΠΝΕ



Την νοσηλευτική κάλυψη των εργαζομένων του αγωγού TAP αναλαμβάνει το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου, Νοσηλευτική Μονάδα Αλεξανδρούπολης μετά την σύμβαση που υπογράφει μεταξύ της εταιρείας και της διοίκησης του νοσοκομείου.

Ο αγωγός ΤΑΡ από 1/8/2016 εισέρχεται στη χώρα μας από τους Κήπους του νομού ¨Έβρου εν συνεχεία περνάει έξω από την Αλεξανδρούπολη, από την Κομοτηνή, από τη Ξάνθη για να καταλήξει στο Χαλκερό Καβάλας σε 12 μήνες.

Ο αριθμός των εργαζομένων ανέρχεται στα 700 άτομα, ενώ Νοσοκομεία Αναφοράς ορίστηκαν: το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και επικουρικά το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με την Διοίκηση του ΓΠΝΕ για νοσοκομειακή αντιμετώπιση αναλαμβάνει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου – Νοσηλευτική Μονάδα Αλεξανδρούπολης, ή σε ελάσσονα περιστατικά τα πλησιέστερα Νοσοκομεία στον τόπο του συμβάντος.Σε περίπτωση μαζικού συμβάντος ενημερώνεται το ΕΚΕΠΥ ενώ το Π.Γ.Ν. Έβρου διαδραματίζει κεντρικό ρόλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου