21 Ιουλίου 2016

Ενισχύεται η μονάδα τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με νέα μηχανήματα και επισκευάζονται τα υπάρχοντα RadioEvros.gr



Ενισχύεται η μονάδα τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με νέα μηχανήματα και επισκευάζονται τα υπάρχοντα Την ενίσχυση του ιατρικού εξοπλίσμου του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης γνωστοποιεί με ανακοίνωση του ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Δημήτρης Αδαμίδης.Στην ανακοίνωση ο κ.Αδαμίδης αναφέρεται στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αγορά 3 νέων μηχανημάτων τεχνητού νεφρού την συντήρηση των υπαρχόντων μηχανημάτων την έναρξη των διαδικασιών για αγορά ενός αναισθησιολογικού μηχανήματος ενώ αναφέρεται και στην επισκευή των ασανσέρ του νοσοκομείου αφήνοντας αιχμές για προβλήματα που δημιουργούν εργολάβοι το χώρο του Νοσοκομείου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: 

"Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αγοράς 3 νέων μηχανημάτων τεχνητού νεφρού και αναμένεται η παραλαβή τους. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύναψης σύμβασης συντήρησης των υπολοίπων μηχανημάτων τεχνητού νεφρού. Ενώ έχει υποβληθεί φάκελος για αγορά και των υπολοίπων μέσω ΕΣΠΑ. Μέσα σε 2 μήνες η νέα διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. κατόρθωσε να επιλύσει πρόβλημα που έμενε άλυτο επί 3ετία. Ξεκίνησε επίσης η διαδικασία αγοράς 1 νέου αναισθησιολογικού μηχανήματος καθώς και η σύναψη σύμβασης συντήρησης των υπαρχόντων μηχανημάτων. ενώ έχει υποβληθεί αίτημα για χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ της αντικατάστασης των υπολοίπων. Η επισκευή 3 μηχανημάτων που παρουσίασαν πρόβλημα ολοκληρώθηκε εντός 24 ωρών. Η διοίκηση εργάζεται για την ολοκλήρωση της επισκευής και αναβάθμισης των ασανσέρ, παρά τα προβλήματα που δημιουργούν εργολάβοι. Η επίλυση των προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν επί μιά δεκαετία προχωράει σταθερά με μεθοδικά βήματα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ασθενών. Κατανοητός ο πανικός άνομων συμφερόντων που επιχειρούν να εμποδίσουν οποιοδήποτε αλλαγή."


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου